Kerst bij de Kerteermeister
Lunch inkom tussen 12:30 en 13:00 (lunch eindigt om 16:30- 17:00)
Diner inkom tussen 18:30 en 19:00
5 gangen menu
€69.50
Voorgerecht
Vitello tonato maar dan van hert
( zacht gegaagrd hertenrug met een dubbelcream van albacore tonijn )
Tussengerecht
Kreeftenbisque
( Bisque de homard met sinaasappel en rozemarijn)
Tussengerecht
Pulled pork van wildzwijn
( Geserveerd op spicy brioche brood en truffelstroop )
Hoofdgerecht
Duo van hert & ree
( proeverij van hert en ree met een rode portjus en een veenbessenjus )
Of
Reuze scampi met knoflookboter
( gegrilde scampi met knoflookboter en papayadip )
Nagerecht
Grand dessert to share
( proeverij van zoete lekkernijen )
Of
Kaasplankje met notenbrood
( diverse baskische kazen met noten )
+€7.-
